Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten aning mer

Hej,

Jag är sönder - gråter men ingen ser
för jag känner
jag växer inte mer

Det tog slut någon dag
rätt nyligen
men det är det ingen som ser
för ingen växer något mer

Liten och trasig - jag letar nu
bandage på bortglömda café
ensam bland miljoner fler
som aldrig växer något mer

som alla vill
och drömmer drömmar
som alla egentligen bara ber
om att får växa lite mer

och ändå sitter jag här
utan hjälp och självmedicinerar
för så fan heller
att jag ger upp som de
så jag frågar dig ängel
finns du?
och vill du också lite mer?




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-20 00:03



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
väcker många frågor , och vi får väll bara hoppas på att det finns änglar
2007-11-24

    RebeccaW
Du skriver sådär hemskt berörande så att det är nästan obehagligt, jag får typ tårar i ögonen, mest för att jag känner igen det där... Känslan...

Hur som helst, otroligt starkt skrivet!
2007-11-20

  Thurizas
fick en grym känsla av den här,kommer på mig själv med att sitta och ställa frågor till mig själv.och ja..nog finns det änglar om man inte letar efter de traditionella änglarna;)
2007-11-20

    Nattviol
gråt inte vännen
nog finns det änglar
därute!

jag gillar den här, du
har hittat ett mycket
fint flöde i allt det
vackra av ord,
av känslor...
med insikt, kanske
nya insikter
ser du framtiden med
tillförsikt!
vem vill inte växa?
; ))
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken