Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns, fast jag va liten... 21 år senare så öppnades MUREN.. Tänk vad vi som lever nu fått uppleva egentligen.


Pragvåren

En Prag vår

En kort tid av lycka

Följden blev, tid svår

Orättvist, kan man tycka

Ett land man kan förtrycka

Men själen är fri, den ingen rår




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO