Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande berusad.. emotionell och sentimental...

EECE...




Flickan i mina drömmar

 

 

 

och jag är så dum
som går igenom
massa bilder på dig
ser alla blickar
alla miner
jag ser allt
världens vackraste kvinna
och jag faller
jag faller för dig
och tårarna rinner
för jag saknar dig
din värme
din närhet och kärlek
jag hade allt
och nu om jag förlorat det
så har jag förlorat allt
jag vill bara hålla dig igen
som om det var livets sista dag
jag skulle sälja min själ för en dag till med dig
du är allt mitt hjärta någonsin drömt om
flickan i mina drömmar
det är du

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 05:38



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Fint skrivet. Gillar formen på texten! :)
//G
2007-11-27

    LadyFool
\"jag hade allt
och nu om jag förlorat det
så har jag förlorat allt
jag vill bara hålla dig igen
som om det var livets sista dag\"

Bra skrivit! Man tar till sig desperationen, langtan, angern, karleken.. Du har lyckats spela mycket pa kanslorna och det ar fantastiskt bra gjort! Applad
2007-11-24

  ettjag
okej berusad, men du lyckades med den här. Riktigt bra faktiskt, känslorna bara griper tag i mig. De är så starka - bra formulerat. Applåder!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP