Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titulera mig fri

Titulera mig fri

att välja om
börja på nytt

omvärdera

Titulera mig fri

jag sjunger högre nu
inte med blicken i golvet

Jag dansar fortfarande

lite mjukare


Titulera mig fri

Jag brinner ännu 
med ett hjärta
varmt som urmoderns




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 20:27



Bookmark and Share


  glittertindra
med urtida styrka sprider du värme i denna dikt... härlig..
2007-11-21

  Sometimes_Always
Underbart starka ord.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson