Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret vart till ljusare tider min älskade mor

Jag sjunger jag dansar

det spritter av glädje i hela

min kropp nu älskar jag livet

av hela mitt hjärta jag som

såg allt så mörkt men det stämmer

det min mor sa så många gånger till

mig medans hon levde när livet

är som mörkast så finns det alltid

en ljusning det stämmer in det mor

sa till mig jag tror hon har hjälpt mig

på vägen fast hon inte finns kvar

men jag tror på detta med en vakande

ängel över oss så jag tror att du mor

finns kvar för att vägleda mig rätt

jag saknar dig så men allt känns inte lika mörkt

längre idag kan jag le och tänka vad mycket

roligt vi fick ha tillsammans du och jag

idag är jag tacksam för dina kloka ord

för det börjar gå mot ljusare tider

i mitt liv tack vare dig så har jag

orkat kämpa




Fri vers av Ann-christin
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-11-20 20:41



Bookmark and Share


  jardan
Underbara hoppfulla rader med så mycket insikt
2007-11-24

    Amoreboy
fint brev till en mor..helande process
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin