Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev du och sedan fanns vi inte mer, eller: Kyss mig långt upp i röven, din jävel

Letar efter ciggen, de borde ligga i väskan. Fan. Skit också. Glömde dem på rullbandet på Dyr-Ica. Helvete också.

Du sitter i soffan och glor på tv. Något skit om fotboll. Orka.


Mina tankar snurrar sig runt ditt huvud. Kletiga och fräna.

Om jag var du så skulle jag...

...antagligen göra precis det du gör just nu.
Fylla huvudet med fullständig skit.
Lägga mig och sova.
Vakna om 45 år och undra vad jag gjorde igår.

Fy fan.

Jag tittar på dig en gång till. Du märker det inte ens.



Bussen stannar inte. Skönt. Aldrig mer att jag tänker sitta och glo på din jävla fotboll. Imorgon lever jag.








Fri vers av Din Mormor
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-20 21:29



Bookmark and Share


  Prometeus
Haha, här hittar jag precis det jag gillar hos dig. Jag beundrar din ilska, din uttråkning och ditt fantastiska sätt att sätta ord på, inom \"poesivärlden\", tabubelagda områden. Du skriver inte om rosor och akvileja och för det beundrar jag dig.
2007-12-05

  Inkarasilas
Det blir Fotbollsgalan och så kedjerökning, ah jävla drag, wooohoo!
2007-11-20

  Obnoxious
Åh, den är härligt arg :) Och bitsk!
Underbar!
2007-11-20

    papillon
Detta är en skön text med hoppfullt slut :))
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor