Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fett ägande

Då jag ibland ångrar sista ordet
har jag numera valt att vara först





Fri vers av Din Mormor
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-20 21:34



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Numero ono, si si!
2007-11-28

  Eline.P
Gamla envetna ordspråk tål att vändas och vridas på, ibland till det bättre...som här ;)
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor