Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

- du ville veta allt om mig -

 




Du var verkligen intresserad

 

 

allt ville du veta
allt
och jag trodde
trodde verkligen
du var intresserad

men

det var hållhakar du fiskat efter
lydnadsredskap
fängsel

du vände ord aviga
uttalanden vred du bakfram
slog mig, med mina egna ord, förvanskade

du var verkligen intresserad
så intresserad
som jag trodde

men

- av att äga mig!

inte
av
mig

 

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 22:56



Bookmark and Share


  Diffusiaria
åh..du har fångat känslan , bra.
2007-12-07

  Rosmarin
slutet är mycket bra, verkligen mitt i prick av det du beskrivit i din dikt
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q