Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en Darrning

 

När din vackra närvaro
sträcker sig ut
från din kropp
i kaskader
av enastående färger

från din varma
Nyss
älskade kropp

När din makalösa energi
letar och finner
omsluter
omfamnar
med en lenhet

allt som är - Jag
av kropp

av själ

av ande

i en oändlig tid utan tid

 

det är då
jag öppnas Upp

det är Då min aura

går dig till Mötes

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 00:22



Bookmark and Share


  Lena Renman
Mycket vackert och sensuellt! Applåd
lena
2007-11-21

    ej medlem längre
Uj uj...sensuellt och vackert!!
Passion när den är som bäst!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol