Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är skriven till en kär vän jag har. För hon älskar vargen såsom jag gör. Vi hade intensiva kontakter på myspace för en tid sedan men båda fick mycket att göra så vi hade inte kontkat med varann på två månader nu. Men så skrev jag ett brev och hon t


Kärlek till en annan själ

En varg strök förbi mitt hus - mötte blicken med värme

jag vill komma nära vargen - det ville även honan me

läste varandras kroppspråk - fann tycke för varann

hur kan jag göra det - vargen både älskad och hatad

det är bara det - jag finner vargen naturlig existerar

där den alltid ha gått och funnits - i sin självständighet

vandra med andra i flock - likt jag lever i samhället


Nu har det gått en tid - vargen syns inte till idag

kanske vi har bara gått om varann - denna tid

av sysslor med vår överlevnad - båda kämpar för

\"Men vad är det där\" - ett spår har jag lämnat åt

vargen kunna säga hej - en annan gång jag passer här

ja vi minns om varann - jag fäller en tår av saknad

till vargen i mitt hjärta bär - för alltid finns med mig


Det jag och min själsfrände har funnit






Fri vers av mrKeyword
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword