Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 MINUTER

när jag har väntat i ett tag
månader

det är så överjävligt

men i tjugo minuter så finns jag till
i sanningen
i ingens kaos
i min egen mäktighet
i mitt lugn

ramlar jag tillbaka till er

när jag lyfter pennan från pappret igen är förtrollningen bruten




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson