Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek i kärleksstämning


Lust must och frust

Lust, must och frust
Svett och pust
Ta, ha och ska
Så jävla bra

Pränta, glänta, sen-ta
Kan inte vänta
Springa, tinga, klockor ringa
Din härliga fjärils vinga

Tid, lid och sprid
Du ligger här bredvid
Skapa, lapa och skrapa
Min egen lilla kärleks apa

Sila ila och fila
Sen skön eftervila
Kyss och kryss som nyss
Våra härliga kärleks hyss




Fri vers av LassO
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 10:18



Bookmark and Share


    eva m h
Mysigt ordrimmmande!
2007-11-21

  Sofie Viktoria
Härlig!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO