Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PICO VI KIRRAR BIFFEN!

Jag var alltid så väldigt
Bortkommen
Vilse

Jag var råttan
På sagoprinsessans bal
Jag var en liten
Dinosaurie
Hundramiljoner år fel
Och jag var en fågel
I bur

Jag var som en alien på jorden
Den första negressen som någonsin
Satte sin fot i det vita landet

Ensam
Utdömd
Och ständigt
Missförstådd

Sen kom du
Som en virvelvind
Bröt ner muren
Mellan mig och resten av världen

Bjöd in mig
Välkomnade mig
Och förstod mig

Kanske har vi en fel
Konstigt förvriden syn på livet
Och hur det ska levas

Kanske är det alla andra
Som har en fördömd syn på oss

Men vi kan
Och vi ska
Vända alla våra miljoner misstag
Till någonting bra

Alla trampar fel ibland
Vi kanske bara gör det lite mer än andra
Men för varje fel väg vi tagit
Har vi ju sett någonting nytt
Vi hittar alltid en väg tillbaka

Och när det blåser storm
Ska jag hålla hårt i dig
För med dig är jag aldrig vilsen




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP