Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxblandning

 

luta dig
mot min axel

jag är stark som få

     vill ha dig nu

låt mig smeka
din ömsinta nacke

jag är den som kan

     vill älska dig nu

andas i
min mun

jag är öppen för dig

     vill knulla dig nu

släpp fram
ditt livs sorg

jag kan omsluta den

     vill smaka dig nu

le mot
min kind

jag ler med dig

     kom in i mig nu

kyss mig
vännen

jag kan ta din njutning

     möt mig nu

ta mig
jag är din

vi vet det båda

     kom i mig nu

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 14:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det gick för mig redan vid, jag vill smaka dig nu!
Bra skrivet!
Kram
2007-11-21

  AllNamesRTaken
och kanske...

vi vet båda det på näst sista för flyt..

testa lite
2007-11-21

  AllNamesRTaken
Sista raden.. kom i mig nu... låter bättre på tungan.
Kram
2007-11-21

  Inkarasilas
Åhå!!! Vem talar Damen med ah va nyfiken jag blir, ljuvliga ord, du manar fram honom, jojo Häxa där :)
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol