Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiderna ändras

En stund

i mörker

tär förstör

rör om i tankarna

 

En stund av glädje

fyller de tomma tider

gör dagen evig

för varje sekund

 

Tiderna ändras

skapar ett lugn

eller glömda skuggor

bland tidens ände

ger framtiden

frågetecknet som alltid står kvar 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson