Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlekspoesi.

Med stumma ord och med ögon som talar, med rörande, sådär otroligt berörande smekningar känner jag mig som vackrast när jag får ligga vid din sida.

När jag hör dina hjärtslag och de slår i takt till mina andetag.
Tillsammans bildar vi en melodi, till vår kärlekssång.
Och det känns verkligen som att vi bildar världsharmoni.
Sådär i vår ensamhet, i vår lugna leksamhet känns det som att det inte finns någon tveksamhet, om att världen är lycklig och att alla människor ler.
Att ingen dör och ingen behöver en räddande bön.
Ingen bråkar, ingen sårar.
Ingen gråter, allt blir alltid förlåtet.

Allt är gott och inget är ont.

Ingen hatar och över världen änglar vakar.

Jag känner mig som vackrast när jag får ligga vid din sida.
När jag hör dina hjärtslag, hur de slår i takt till mina andetag.
När jag hör hur vi tillsammans bildar en melodi, till vår kärlekssång kan jag inte tro annat än att vi skapar världsharmoni.
Ingen kan ha ont, ingen kan gråta, ingen kan såra och ingen kan inte förlåta, när jag och du befinner oss i vår kärlekspoesi.

Jag känner mig som lyckligast när jag får ligga vid din sida.
Då tror jag att världen är lycklig också.




Fri vers av Chica
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica