Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid


överge det som varit
spåren i sanden har redan smekts bort
av vågorna som följer
ditt hjärtas rytm




Fri vers av Simmerskan
Läst 784 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan