Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

 

när du har gått och lagt dig
som jag, med varsam
och oändlig lätthet

håller mig vaken

fångar det
som sker nu

det är
när jag betraktar din sovande kropp
och i ödmjukhet söker ta del
av dina drömmar
av det som är du
av det som är
ditt innersta

det självklara

och de delar av dig
som får vandra fritt
i sömnens värld

som - finner jag friden

det är
när jag ser
ditt avslappnade ansikte
din lugna kropp
din sköna andhämtning

som jag inser

hur vacker du är

det är

när vilan vakar över dig
som jag drar mig
tillbaks

 

låter dig
leva ditt eget liv

låter

dig

 

 

leva

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 00:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
\"det är

när vilan vakar över dig
som jag drar mig
tillbaks\"

andas härlighet!
2007-11-22

  AllNamesRTaken
Verkligen mycket kärlek! Eller kanske Värkligen :)

Det finns något magiskt i sömnen hos de man älskar.

Förstår inte raden:
som - finner jag friden

Kram
2007-11-22

    Ken Cassel
Jättefin kärleks dikt det här tycker jag
Målande vackert
Kram
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol