Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår pappillon som valp, var man ute med lite, han är inte mycke större nu heller. Hundtricket verkar fungera.... ;=) (fast man är en blyg pojke)


Fin hund

Hon kom som ett yrväder

Nästan rusande efter gatan

En söt tjej mellan 25-30

Gick ner på knä och sa

”Men va söt han är”

Mm ”men hunden är väl också fin”?




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 00:23



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Och omvänt så brukar karlar kunna fråga hunden om han får klappa matte...;)
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO