Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Colourance

 

 

 

svartnad sky

viker sig

 

och

 

fragment

av ropade liv

sträcker sina händer ur jord

 

-

 

ur en delbar tysthet

famnas diken

från en rest

av svärtad hemlighet

 

-

 

ur munnen föll

tidvisa tänder

och

 

emaljerade

 

kastanjeformade

embryon

 

 

Han kysste dem

sedan

 

 

till blindhet


 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 00:34



Bookmark and Share


  Inkarasilas
White Eagle har för fan har blivit vildsint Ondsint dräpare och störtar allt, my oh my snyggt är det med, framtiden är oseende för alla är dömda att blunda, vavava tolkar för mycket, skitsamma det är snyggt som faaaan!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#