Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar är det enda jag söker för tillfället..

Har du någon gång gråtit tills tårarna tagit slut?
Har du någon gång fallit i gropen utan slut?
Har du någon gång känt att kroppen är ett öppet sår?
Har du någon gång skrattat bort en brinnande tår?



Hur kan man glömma den som stulit ens hjärta?
Hur kan man glömma den som bringat en så mycket smärta?
Hur kan man glömma den som får en att le?
Hur kan man glömma den som fått en att sorgen se?
Hur kan man glömma den som i ens hjärta alltid kommer att finnas?
Hur kan man glömma den man alltid kommer att minnas?





Fri vers av theoneyouforgot
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot