Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd är...

röd är färgen som symboliserar kärleken
röd är hjärtat jag ger till dig
röd är saften vi dricker tillsammans
röd är blodet från näsan
röd är ögat efter alla tårar
röd är ilskan i ditt ansikte
röd är mattan jag faller på
röd är livet som flyger förbi
svart är det som finns kvar
svart är det som engång var rött




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson