Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gillade den innan. men jag är tveksam nu. den känns, tom.


spegelkross

\"du borde ha många speglar att titta i
du som är så fin\" - sa han

och jag krossar varenda spegel
jag får tag på
bara för att bevisa hur fel han har

(splittradkrossadsönder)

fast ibland försöker jag tro honom
men det är svårt att limma ihop
tusen krossade speglar

speciellt när jag vet att jag ändå
krossar dem igen några timmar senare
när jag än en gång inser
hur fel han har




Fri vers av mineralhjarta
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-05-09 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta