Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag dog min kompis. Och detta är till han. Ingen dikt bara ett minne. Men när jag har tid, lust och ork ska jag skriva en dikt till han. han körde ihjäl sig när han krockade rätt in i en personbil med mopeden. Tobias Wallgren <3


Inte utan ditt murbruk.

Och jag vet att långt där borta är du.

Knäna böjs och jag bryter samman.
Igår fanns du där och utan varning försvann du som en vindpust.
Inte ett hejdå inte ens ett sista skratt tillsammans.

Det är sånt här som får min värld att rasa samman.
Och människor som dig lyckas alltid bygga upp den.
Men utan ditt murbruk hur ska jag då ta mig till?

Och natten är fortfarande ung och jag ska sitta uppe för dig, för minnet av dig finns alltid Tobias Wallgren.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson