Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

Nästa vecka är Advent
då ska första luset vara tänt
I alla fönster ser man ljus
Glögg dricks i varenda hus
Snön ligger kanske vit och kall
Snart ska man för julstress stå pall
Eller så far man till varmare länder
Och låter solen värma sina händer




Fri vers av Helena
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 22:11



Bookmark and Share


  Bossewi
Bra flyt i alla rader utom den sjätte. Där fastnar jag.
2007-11-23

    JJ VIP
Jag följer med! Julen känns mest stressande nu för tiden! Mvh. JJ.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena