Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns de nån som hör, nödställdas rop, i dessa informationens dagar? De som håller på att gå under, de som knappt håller huvet ovanför vattnet.


Bränningar




Bränningar, tändningar och vändningar

Bland kobbar och skär
Högljudda nödsändningar

Hjälp oss här


Förande, rörande och störande

Är de i luftens täta eter
Kan någon vara hörande

Kan någon skönja, vad de heter


De blunder, de stunder nån går under

I stormande vatten
Medkänslans tappade grunder

Var den är, vete katten




Fri vers av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO