Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad finns under ytan i sommarnatten :)


Sensommar lycka, sen sommarlycka, sen sommar lycka






I eldens sken
I sensommarmörkret
Sitter vi och ser de flammande ljuset
Från lågornas fladdrande
Fladdermössen avtecknas mot
Den något ljusare himlen
Tysta far de genom luften

I marken känns gräset
Mot våra nakna fötter
Sommarkvällen är ännu ljum
Jag ser dina ögons glans
Och ser kärlek i dom
Jag känner hur kärleken bubblar
Som en kastrull med kokande vatten
Slår över kanterna

Hur länge kan vi sitta
Utan att känslorna tar över
Den lust som finns, i sund, vild, skön, kärlek
Mellan 2 människor
I natten… i sommaren




Fri vers av LassO
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 08:19



Bookmark and Share


  sister mary
Stark känsla i denna!
Bilden av sommarkvällen ger en varm inramning till kärleken som bubblar över.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO