Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt fack för just dig! (ring nu och du får en utan extra kostnad)

Gråt inte
skärp dig
rätt hår
klä dig
rätt stil
rätt tid
rätt jobb
rätt min
sola lite
säg inte
sola lite
bränn inte
ät rätt
vad du vill
var smal
vem du vill
du är sån
du har djup
du är snygg
du är trygg
inga fel
rätt familj
rätt hem
rätt bil
rätt skratt
rätt skämt
med rätt vän
på rätt sätt
i rätt fack
som du har lärt

är just din rätt

som just Du är värd




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-23 11:33



Bookmark and Share


  Anna Frölander
tycker om de korta uppmanande meningarna, ger ett grymt tempo åt dikten. För mig är flytet dock inte klockrent.. jag kommer av mig på det andra \"inte\" i följande rader:

/säg inte
sola inte/

gillar när det finns en undanliggande kraft/aggresivitet i texter, som jag upplever att det gör i denna. Tack.
2007-11-28

    Nattviol
´din rätt´
var det såklart!!

(vilken tid det tog för
min gamla hjärna att
spåna fram det - i min
textkritik härunder....)

just så!
2007-11-23

    Nattviol
mer lödigt flyt
i läsningen
´kill your darlings´
skala
och plocka bort
rensa
och förfina

det är du bra på!

\"som du har lärt

är just den rätt

som just Du är värd\"

mittersta meningen...
funderar lite

menar du den ´rätte
eller
´är just det rätt´

den/det...´
(känns tokigt..
´den rätt´
din rätt, det du har rätt till
det rätt, det rätta , den rätte

aaah

vad skumt det blev i min
hjärna nu!!!!




*ler*
2007-11-23

  Thurizas
ja den blev goare nu=) *tummen upp*
2007-11-23

  Thurizas
*s* rätt fack är alltså?? hm...det där som inte är ett fack tror jag,det där som är lite bakom flötet men endå inte,och mitt fack som inte är ett fack har underbara färger,gå med nu i mitt fack som inte är ett fack och du får en valfri tröja i valfri färg från valfri prisklass från valfri affär att betala hur du vill;) helt valfritt facket som inte är ett fack förstås...=)
2007-11-23

    Nattviol
inspirationens glädje
och mångfald....
*ler*

det gäller bara att välja
rätt fack?
okej - då tar jag... låt mig
se... volvo såklart, en raggig
jycke, en man som jobbar
på sommarstugan hela
sommaren och som vill
knulla på lördagarna efter
ett antal öl och för att
Arsenal just vunnit ligan
(eller vilket jävla lag som helst då!)

sen får jag inte glömma
att förtrycka mina barn
baktala mina grannar
och hata min släkt...

hoppas jag inte glömt nåt...?

textkritik?

har jag ingen...

; )))
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken