Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om imorgon

Allt står still

tystnaden ekar

men blundar en stund

andas

 

Ser tiden förändras

dagen ändras

tar ny vändning

 

Drömmen om imorgon

tar ny form

ser ljuset i skuggan

och värmen som  sakta stiger

tiderna ändras här och  nu

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-11-23 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson