Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon vinner över igår

Igår låg nederlaget

och gyttjan stigit högt 

 

Förnuftet rymt

 

och döden mer lockande

 

Imorgon vinner över igår

för imorgon lyser ljuset starkt

glädjen dansar på bar himmel 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-11-23 13:15



Bookmark and Share


  jardan
Underbara kloka förväntansfulla rader - hoppfullt!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson