Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stimulansfasta

Tjo och Tjim
Jag stressar hit och dit
går upp tidigt, lägger mig sent
Jag säger att jag bara skall fixa saker
men under ytan mullrar det
Värsta sortens monster
rädsla, otrygghet, litenhet, vilsenhet
Det räcker inte att sitta still
Det räcker inte att vara tyst
Det krävs vilja och mod
att vila i det, känna det som känns
kännas vid det jag en gång valde bort
tom en liten ”strawberry toffee” i munnen
Kan leda till flykt
Smaksensationer
i munnen
Istället för återbekanstskap
med de ”små” och ”söta” monstren
Hihi…

Att inte kännas vid kan leda till att vi bränns vid




Fri vers av lifeforce1
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 18:24



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så sant. Bra ihopknådat.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1