Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

 

 

 

Hur känns det att inte tänka som mig?

 

Hur vet jag hur man kan eller ska tänka?

Jag har aldrig haft någon annan hjärna?

Tänk om alla tänker som jag eller ingen?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 587 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 22:38



Bookmark and Share


  Mats Henricson
OERHÖRT OMÖJLIGA FRÅGOR ! Men, samtidigt, intressant och intrikat, lite nytänkande, faktiskt, kanske ett embryo till något konstruktivt.............
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan