Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar er så<3

Kommer ni ihåg teckningen?
Den teckningen jag ritade åt er för många, många års sedan.
Kommer ni ihåg hur den teckningen såg ut?
Jag kommer nästan ihåg hur den såg ut, jag kommer i alla fall ihåg vad som stod på den, jag kommer ihåg att texten den var röd.
Jag vet att ni höll, vad ni lovade
Jag vet att ni kom ihåg mig genom alla år
Fast du hade den svåra sjukdomen så kom du ihåg mig i alla fall.
Jag vet det, jag vet att jag mådde bra på den tiden ni levde.
Jag vet att det gör jag inte här där jag sitter nu.

Fast än ni inte sitter här idag, så vet jag att ni fortfarande kommer ihåg mig
Jag vet att ni finns med mig dag som natt
Jag vet och verkligen tror på det
Men varför känner jag inte er närvaro?
Är det så att jag har börjat gå vidare?
Är det så att jag börjar glömma er?

Nej, nej, nej, nej
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

Jag vill kunna känna er närvaro även när jag är ledsen och nere, det är då jag behöver det som mest
Jag skulle vilja kunna få vara liten bara en gång till, jag skulle vilja kunna få sitta i era famnar och känna mig trygg
Jag vill inte gå vidare, jag vill inte glömma er
Allt jag vill är att kunna känna er närvaro
För jag vet att ni finns någonstans därute!

Jag vet, jag vet..

Jag saknar er så! <3




Fri vers av Jessica90
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-11-24 01:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker dikt om saknaden efter människor som betytt mycket i livet.
Orden är vackra och håller ihop och bildar ett rop
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90