Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade ett utkast, som jag skrev för ca 2 månader sedan. Skrev om lite, och så blev det såhär..

EECE...




Med dig

 

 

 

dag efter dag
så spelar jag med i livets maskerad
jag tvingas möta en värld fylld av främlingar
en värld där jag inte hör hemma i
där jag inte är stark

när jag inte kan klara av de sömnlösa
mörka nätterna
när ingenting jag gör blir bra

så kan jag ändå stå ut med allt jävelskap i livet
jag kan gå igenom helvetes eldar

jag kan göra vad som helst
men jag klarar mig inte en dag utan dig

det är så många gånger
då staden inte har ett enda vänligt ansikte
det är bara en ensam plats

men det är skönt att veta
det känns tryggt
för du finns här
och du ler alltid mot mig

rör mig
så tappar jag allt
alla problem och besvär försvinner
och det slutar med att jag skriver poesi
för dig

kom och rör mig
med kärleken du bär med dig

när du är nära
så kan jag klara allt


alla mina vänner
har glömt våra löften
de är inte otrevliga
bara svåra att få tag i

men en titt på dig
och jag vet
att jag kan lära mig att leva utan de andra
för jag har funnit den bästa

du får mig att känna
en helt otrolig känsla
och jag ser mirakel i allt jag ser
inte ett moln på himlen
jag är så lycklig med dig

du är allt jag någonsin önskat mig
det jag velat att världen skulle va
blir verklighet varje dag
som spenderas tillsammans med dig

med dig klarar jag allt
men jag klarar mig inte en dag utan dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-11-24 04:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
med dig klarar jag allt men jag klarar inte en dag utan dig!

Härligt slut på en varm kärleksdikt!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP