Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citerar kishti tomita och säger:


älskling, vad fan är du gjord av?

du är en komplimang från en fjäril
som landade på min tunga av
smältis

snökristallen desformerad och utplånad
aldrig mer något annat än
rumstempererad vattendroppe
längtar den till nästa vinter?
dess enda chans till återskapad
perfektion.

det svåra är inte att överleva.
konsten att göra det snyggt
är det dock få som kan;
att falla handlöst och landa
uppochner på fötter,
försök det om du vågar

vad har du att förlora?
allt, min vän, allt.




Fri vers av cohen
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-11-24 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen