Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...precis som jag vill ha dig...

Jag
trasslar
in dig

mellan mina rader


Spinner
ett nät

för dig att finnas i


Spikar upp dig
på ett
korsord

där allt jag tycker
passar in på dig


Njuter
av att ha dig

väl fångad




Fri vers av Steffepeffe
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-11-24 12:08



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Spikar upp dig
på ett
korsord

där allt jag tycker
passar in på dig

Underbara fantasi! Vad hade vi gjort utan den? Det är där vi kan leva som vi vill. Roligt men också tänkvärt. Gillar!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe