Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Poesi, minns nån orden?

Poesi, den ömma stavelsen som

lite spontant hälsat på.

Poesi, ett ord av något ny upptäckt

som själen fött i natt timme sen.

Poesi, du nakna, öppna, du luttrade

och tvagna. Kom sätt dig ner hos mig.

Bara en liten stund, där vi två får bli ett.

Där vi i väntan, i födslovåndan den plötsliga

ser ord komma. Smärtan sedan ingen

minns, inte ens tårarna på din vackra kind.

Poesi, ett balsamerat själsligt åtagande,

i vår vardag, i livets mening. Poesi....








Fri vers av stefan.g
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-24 12:20



Bookmark and Share


  aftermath
sista meningen svänger
snyggt avslut på fin text
2007-12-05

    ej medlem längre
Underbart och ömt skrivet, bokmärker!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva