Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Fascinerande Grop i Marken

Jag gick, jag gick
Jag föll, jag föll
Det var inte en pöl, men en grop
Jag vände mitt huvud mot älgmoderns rop
Nu ligger jag våt och spänner mig




Fri vers av Torparn
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-11-24 14:31



Bookmark and Share


    Issand.
wiw verkligt snyggt
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Torparn