Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara ibland....


Sug på...




Sug på den du

Skrek han

Jag vägrar, vrålade hon tillbaks

Jag vägrar, kiss my ass…

Din vidriga lilla fitta

Ja just de, min fitta, inget för dej din kukskalle….

Nä` nu skiter vi i det här…

Ok, det är ett helvete att försöka göra nåt kul med dej i alla fall

Ja du är skitkass, ingen stil, klass eller finess…

Och de gick mot restaurangvagnen
Ovetande om vad deras högljudda dispyt i resealfapet
Orsakat i kupèn bredvid….




Fri vers av LassO
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 17:49



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hihi...ja allt är inte som det låter ens...undrar om folk är medvetna om vilket språk de använder när de spelar? *L*
2007-11-26

    Nattviol
ett språk som jag tycker
kommer nära ......
oavsett resesätt

gillar öppenheten
och den underliggande
närheten!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO