Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens ljus

Duvors vingslag ekar
som från urminnes tid
där människor alltid gått
med böjda huvuden

Där har varit mörker
en tryckande rädsla
till dess murar gett vika
för fåglars sång

Och då solljuset föll in
lyfte skammen från våra bröst
inga grindar kan längre
hålla oss i mörkret

 




Fri vers av Anna H
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 00:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det finns något vilsamt som jag älskar med den här. Tack.
2007-12-01

  Herr Morris
mörkret ligger kvar
som ett osynligt täcke
över ljusa stigar
för att värma oss
när ljuset ej längre

faller

för oss


Snygg text, och bild!
2007-11-26

    en tid för länge sedan
Jag tycker om den
mkt
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H