Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signum

 

 

 

Han låg i sovsäcken precis bakom huset, bland löv och frostbiten mark.

Jag tyckte det var märkligt och underligt, så jag bockade mig fram och försökte se mannens ansikte. Plötsligt tittade han på mig yrvaket.

" varför ligger du här.. ? " frågade jag nyfiket

" vi vänder oss till religionen i kristider.."

" är du hemlös? "

" nej..tvärtom kära du.."

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 12:31



Bookmark and Share


    Erika H
vi vänder oss
till helare mark
när det krisar
för att söka...

på frostbiten mark
i kyla starkare än köld

finner vi svaren där?

eller är vi evigt sökare?

en text med värme i ett hopp om...

jag tycker om den
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#