Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granat

 

 

Han satt naken på knä, med händerna framför sig

vek sig ner och tog sats

sköt sedan upp ryggen

tills benen stod rakt upp

 

 

och balanserade

med två flator

 

hans ögon stirrade ner

i hjorden

av grus

 

 

 

vände sedan sitt ansikte
mycket sakta

mot mig

och log

med tänder av granit

 

 

sen viskade han;

det är som att gå baklänges på himlen

stödd av osynliga händer..

 

sen vände han bort ansiktet

 

 

 

-

 

jag var tvungen att välja

ur förlamningen

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 13:15



Bookmark and Share


  isabel louise
grymt bra skrivet. blir mållös! målande.
2007-11-25

    Nattviol
fascinerande
bilden är så stark!
tydlig
i väl avstämda ord

\"det är som att gå baklänges på himlen

stödd av osynliga händer..\"

fascinerande!
(jag blir ordlös..)

helt klart ett brutalt
bokmärke!!!!
2007-11-25

    Erika H
du skriver på min hud idag
nära nära
dina ord
i mig

det är själavackert
inte sentimentalt

det drabbar som kittlingar

det är som att gå
baklänges
framåt

och det är pianospel
på ett exakt stämt piano
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#