Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vem kan säga nej...


Cowgirllook




Du kommer till mej iklädd cowboyhatt

Och stövlar

Det finns inget försvar och jag vill inte ha nåt

Jag faller pladask

Och du vet det…




Fri vers av LassO
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 13:25



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha...ja i vissa lägen kan man nog önska sig försvarslös =)
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO