Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst Löv

 

Vingarna är klippta

Hon föll

Likt ett höst löv

En höst vind

Förde bort ett

Höst löv

Ängeln är borta



Fri vers av Anonym Ängel
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 14:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fint fångad liknelse, gripande med lövets redundanta dödlighet......
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel