Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostat Hjärta

 

Stigen slingrar sig fram i mörkret

Tätvuxen, vildvuxen skog runt om

Hon är ensam på sin stig

Söker efter någon att hålla i handen

Hon är ensam

Ett steg i taget

Sakta

Slutet på stigen skrämmer henne

Skrämmer en liten flicka

 

 

Slutet på stigen finns

Frostat hjärta

Slutet på stigen finns

Livet

 

 

Början på stigen finns flickan




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-25 15:03



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
Super! ^^
2008-02-09

    Wewill
vacker, stark och helt enkelt bra!
2007-12-10

  AjBi
Mycket vacker och känslofull. Träffande rubrik också.
Önskar dig en fortsatt trevlig Advent :-)
2007-12-02

  Knocking
stark text värkligen, det är värkligen nått \"magiskt\" med den :D
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel