Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem läser det här?

trötta ögon morgonfrilla kalla fötter hostar
jag har knarkat halstabletter i tre dar
mina kinder är röda och jag kan inte äta
det smakar Vicks Blue av allt
och det sticks i min näsa
eländigt

jag lyssnar på Sam Cooke
och I’m in a sad mood

jag ser hur mina kompisar bara
strålar
jag har nog tappat hoppet
gnistan
whatever

men jag vill fortfarande
ja, jag är på
tyvärr
jag är nog rätt kär

olyckligt
vem läser det här?

mitt sällskap just nu
är ett pack Alvedon
min bästa vän Ms Marlboro light
den röda filten och mina fingrar
hoppar på tangenterna skriver ingenting

bara ord


?




Övriga genrer av lills
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills