Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helomvänd dag

Började allt för bra

vädret blev allt sämre.

 

Regn i slutet av november

humöret vände

allt kändes trist.

 

Allt blev värre

satt fast i en bil i fyra timmar

hela dagen vände från bra

till kaos

 

det blev en helomvänd dag 

och allt utom rolig

hoppas bara den slutar bra 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-11-25 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson