Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast i tråkigt väder

Regn

överallt

himlen verkade öppnats sig

för det bara öser ner

 

Bilen vill sova

folk kör bara förbi

irritation

hunger och humöret i botten

 

Fast i tråkigt väder

i en bil som sover

på en väg där bilarna kör

i allt för hög fart. 

 

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson