Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker på dig

Dagen är kaos

men jag lägger en tanke till dig

och tanken inom mig värmer

 

Känner mig

allt lite glad

mitt ibland

all katastrof.

 

Kylan runt om

når inte in

för inom mig

värmer tanken på dig. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson