Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet står i trans

dag för dag

mer bekymmer

mindre bekymmer

 

tankar som snurrar

hit och dit

 

Livet känns som i trans

bara går och går

men vart går den 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 16:59



Bookmark and Share


  Thurizas
en mycket bra fråga,vart tar tiden vägen med våra liv? fint skrivet!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson